Vi søker konkret:
Ansvarlig medarbeider til kundeservice (deltid)

Amok Equipment er i sterk vekst om dagen og satser på digital markedsføring og eget nettsalg som aldri før. Det betyr:

Ett uendelig behov for nye og smarte løsninger. Økt trykk på kundeservice.

Du vil bli en del av et lite og engasjert team med en enorm appetitt for friluftsliv. Amok har store planer for framtiden, så her får du sjansen til å skape norsk hengekøyehistorie. 

Vi ser etter deg som er:

Trives med utfordringer. Ønsker å jobbe i et lite selskap med store ambisjoner. Trives i kontakt med mennesker og ønsker å yte god service. Løsningsorientert. Bosatt i Oslo (eller i nærheten). Snakker og skriver flytende norsk og engelsk.

Du er ekstra attraktiv hvis du:

Har kundeserviceerfaring og forstår hvor viktig god kundeservice er. Har erfaring med Desk Salesforce eller liknende programmer. Har interesse for norsk entreprenørskap. Synes det er best å sove ute. Mener at hengekøye er bedre enn å ligge på bakken. Skriver og snakker tysk.

Arbeidsoppgaver:

I første rekke kundeservice mot selskapets kunder og øvrige nettverk. Diverse oppgaver knyttet til oppdatering og implementering av nye kundeservice-systemer. Kreative prosesser hvor erfaring fra kundekontakt benyttes til utforming av markedsføringsmateriale og planlegging av nye produkter. Delta på messer sammen med Amok-teamet (du kunne delta på Camp Villmark 26-28 April 2019).

Vi tilbyr:

Å være med på å henge/ligge deg til suksess. Å få være en del av norsk gründerhistorie. Ca 20-30% stilling, med mulighet for mer i perioder (fleksibel arbeidstid dag/kveldstid). Mye jobbing, moro og vakker natur.

Hvis du er den vi leter etter, skriv en kort og konsis søknad til didrik@amokequipment.com og fortell oss hvorfor.

Oppstart i løpet av oktober 2018. Lønn etter avtale. Frist 26. september, men gjerne før. Spørsmål? didrik@amokequipment.com (tlf. 47645795).

Our History

Alle som konsumere, og alle som producsere, wet at et produkt har em miljoeffeckt. Bet er vi i Nortem playground ogsa klar over.

Vi - som alle andre producserter - ma innse at vi pavirke miljoet gjennom produksjon. Akkurat som du ma innse at du som konsument pavirker pa samme maten.

Vi har gojort en rekke tiltak for a minske vart miljoavtrykk.

Read more

The gear was added to your cart.

Language
English
Open drop down